Me rakastamme

Puhtautta

ja hoidamme siivouksen, jotta sinulla on aikaa itsellesi.

Meidän Palvelut

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua Pirkanmaalla tai Uudellamaalla? Olet oikeassa paikassa! Wiped Oy on ylpeä tarjotessaan monipuolisia siivouspalveluita niin henkilöasiakkaille, kuin yrityksille ja asunto-osakeyhtiöillekin. Jos kotisi kaipaa piristystä, toimistosi siisteyttä, rappukäytävät huolenpitoa tai rakennustyömaasi vaatii puhdistusta, me olemme täällä auttamassa. Tampere ja helsinki ovat pääasialliset toimi alueet, mutta kuten aiemmin mainittiin toimimme myös tarpeen vaatiessa ympäröivissä lähikunnissa.

Palvelumme henkilöasiakkaille

1. Kotisiivous:

Anna ammattilaistemme huolehtia kotisi siisteydestä ja raikkaudesta. Kotisiivouksemme tehdään tarkkuudella ja huolella, jotta voit nauttia puhtaasta ja viihtyisästä kodista.

2. Ikkunapesu:

Kirkkaat ja puhtaat ikkunat tekevät ihmeitä kodin ilmeelle. Ikkunapesupalvelu takaa, että saat nauttia esteettisesti miellyttävistä näkymistä.

3. Remonttisiivous: Remontin jälkeen on usein sotkua ja pölyä, mutta ei hätää.

Wiped Oy:n remonttisiivouspalvelu palauttaa tilasi alkuperäiseen kukoistukseensa.

4. Muuttosiivous:

Muutto voi olla stressaavaa aikaa, mutta me teemme sen helpoksi. Tarjoamme kattavan muuttosiivouspalvelun, jotta voit keskittyä uuteen kotiin.

Palvelumme yrityksille ja asunto-osakeyhtiöille (Erikoissiivous)

1. Toimistosiivous:

Puhtaus ja järjestys ovat tärkeitä tekijöitä tuottavassa työympäristössä. Tarjoamme räätälöityjä toimistosiivousratkaisuja yrityksille.

2. Rappukäytäväsiivous:

Siistit ja hyvin hoidetut rappukäytävät luovat myönteisen ensivaikutelman asukkaille ja vieraille. Huolehdimme rappukäytävien puhtaudesta ammattitaidolla.

3. Rakennussiivous: Rakennustyömaat vaativat erityistä huolenpitoa. Tarjoamme tehokasta rakennussiivouspalvelua varmistaaksemme, että työmaa on turvallinen ja siisti.

Kodin yleissiivous

Kodin yleissiivous on palvelu, joka auttaa ylläpitämään kotisi puhtautta ja raikkautta. Siivoojamme huolehtivat kodin yksityiskohdista ja tarjoavat perusteellista siivousta, joka sisältää:

– Pölyjen pyyhintä ulottuvuuskorkeudelta
– Väliovien ja kahvojen pyyhintä
– Katkaisijoiden pyyhintä
– Peilien ja lasipintojen pyyhintä
– Sohvien ja tuolien imurointi
– Liukukiskojen alakiskojen imurointi
– Mattojen, lattian ja listojen imurointi
– Lattian pyyhintä 

 

Tämän lisäksi on saatavilla ikkunapesu, remonttisiivous ja muuttosiivouspalvelu.

Erikoissiivous

Erikoissiivous palveluihin kuuluu mm.

– Toimistosiivous
– Rappukäytävät

– Rakennussiivous

 

Kun tarvitset toimistosiivousta, WIiped Oy on valintasi kaikenkokoisille yritysasiakkaille. Kokeneet ja palvelualttiit siivoojamme pitävät huolen toimistotilojesi puhtaudesta. Tavoitteemme on, että työntekijäsi ja asiakkaasi voivat nauttia raikkaasta, puhtaasta ja hygieenisestä työympäristöstä. WIiped Oy:n säännöllinen ylläpitosiivoussopimus räätälöidään tarpeidesi mukaan ja sisältää päivittäisen ylläpitosiivouksen sekä ennalta sovitut suursiivoukset.

Wiped Oy on sitoutunut tarjoamaan ensiluokkaisia siivouspalveluita, oli kyseessä sitten koti, toimisto tai yritys. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän huolehtia puhtaudesta puolestasi.

 

Ystävällisin terveisin Wiped Oy se Puhtaasti Parempi siivouspalvelu!

× WhatsApp